Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Ohana se afla in Vistisoara, Judetul Brasov si beneficiaza de un view uimitor, fiind una dintre cele mai cautate cazari din Tara Fagarasului.

Muntii Fagaras, la poalele lor ofera un peisaj unic care taie respiratia privitorului.

Pensiunea Ohana ofera conditii excelente pentru recreere intr-un decor natural, experimentarea unor activitati inedite (participarea la manifestari traditionale sau religioase specifice zonei, seminarii artistice si culinare) si vizitarea unor puncte de atractie.

Turistii au la dispozitie 5 camere spatioase cu vedere la munte, cu bai proprii dotate cu cabina de dus sau cada, uscator de par si articole de toaleta gratuite (2 camere de familie si 3 camere duble). Fiecare camera dispune de Smart TV, Wi-Fi si abonament Netflix inclus.

Camerele sunt configurate astfel:
Ushuaia Camera dubla cu balcon - Camera Ushuaia, mansardata si imbracata in lemn cu miros de brad, confera o atmosfera odihnitoare, care linisteste simturile. Camera dispune de pat matrimonial king size (1,70x1,90), balcon privat cu vedere la intrarea in pensiune.
Baie cu dus si incalzire in pardoseala, articole sanitare gratuite (Dental Kit, gel de dus, sampon)
Smart TV, Netflix , Wi-ifi, internet de mare viteza prin retea, garderoba.

Suita 2 dormitoare cu iesire privat la jacuzzi - Suita compusa din 2 dormitoare cu paturi matrimoniale king size si super king size.
Fiecare dormitor are baie proprie cu cada, si una din camere are iesire privata la jacuzzi / ciubar cu hidromasaj si vedere la munte.
Camerele dispun de termostat reglabil de caldura, prosoape,articole de igiena gratuite.

Iguazu Deluxe Garden cu iesire privata la ciubar / jacuzzi - Camera Iguazu promite o experienta relaxanta si intima prin accesul direct la ciubarul cu hidromasaj. Peisajul montan si apa calduta pun grijile urbane intre paranteze, oferind un rasfat senzorial complet.

Camera este dotata cu pat matrimonial Super King Sized dimensiunea 200x200 .
Baie proprie cu cada si incalzire in pardoseala, uscator de par, articole sanitare (dental kit, sampon, gel de dus) si halat de baie.
Birou, incalzire centrala cu termostat in camera, seif. Samrt Tv HD cu Abonament NETFLIX , WI-FI si internet prin retea de mare viteza.

Camera San Juan Dubla Standard cu cada in baie - Camera San Juan aduce aminte de cabanele rustic moderne construite pe crestele Anzilor, captusite cu lemn nobil, care te invaluie in miros proaspat de munte.
Camera este dotata cu pat matrimonial dimensiunea 180x200, baie proprie cu cada, TV SMART UHD, incalzire centralizata cu termostat in camera, seif, uscator de par si articole sanitare.

Patagonia Camera de Familie cu balcon si vedere la munte - De pe terasa generoasa a camerei Patagonia privirea se rasfata cu privelistea montana, imbiind la relaxare cu o ceasca de cafea in mana.
Camera este dotata cu pat matrimonial dimensiunea 180x200 si 1 canapea extensibila.
Baie proprie cu cabina de dus, incalzire in pardoseala, uscator de par, articole sanitare (dental kit, sampon, gel de dus).
Balcon terasat cu vedere la munte si piscina, Smart TV UHD cu abonament Netflix.

Buenos Aires Camera de familie sau grup (max 6 persoane) - Camera Buenos Aires poate gazdui familii cu copii sau grupuri restranse de prieteni dornici de explorari in natura.
Un dus fierbinte in baia mansardata poate alunga oboseala acumulata pe traseul anevoios de munte.
Camera este dotat cu 2 paturi matrimoniale dimensiunea 180x200 + 1 canapea extensibila
Baie privata tip spa cu cabina de dus walk-in, uscator de par, articole sanitare ( dental kit, gel de dus si sampon). TV SMART UHD - Abonament Netflix, Wi-fi de mare viteza, vedere la curtea interioara, incalzire centralizata cu termostat in camera si seif.

Pensiunea Ohana ofera servicii in regim hotelier, cazare si facilitati de 4 stele, receptie, bar, mic dejun, jacuzzi cu hidromasaj, servicii de masaj.
Se poate rezerva si toata pensiunea cu exclusivitate in limita disponibilitatii. La inchirierea integrala sunt incluse in pret:
Cazare in 5 camere (maxim 16 persoane), acces la o bucatarie complet utilata, parcare, wifi, foisor cu gratar, ceaune si cuptor de lut (lemnele si carbunii nu sunt incluse), salon de petreceri cu sistem audio, kit karaoke, masa de poker, masa de ping pong.
Pentru acces la jacuzzi cu hidromasaj (capacitate 12 persoane) se plateste taxa extra.

Pensiunea dispune de:
- piscina exterioara,
- Jacuzzi cu vedere la munte,
- Receptie - Bar (24hr),
- living mare cu semineu,
- spatiu de joaca amenajat pentru copii,
- foisor,
- zona cu sezlonguri,
- terasa,
- parcare pentru oaspeti.
Terasa inchisa are sistem audio, kit karaoke, videoproiector, ecran 4K, fiind un loc excelent pentru evenimente si petreceri.

Accesul animalelor de companie este permis (se pot percepe taxe suplimentare)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.