Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Restaurantul Ambient dispune de o sala principala si alte doua saloane (separeuri), unul intim pentru cupluri si altul modern pentru grupuri, aceasta insemnand in total 55 locuri de servire a mesei. Interiorul este zugravit in culori aprinse, vii de rosu - bordeau, verde si crem, decorat cu elemente de pluta si inox.

Hotelul dispune de: incalzire centrala independent pe fiecare corp de cladire, aer conditionat cu climatizare in receptie, restaurant, bar, sala de conferinte ( dotata cu videoproiector, internet wireless, sistem audio - multimedia, flipchart, scaune piele, mese lemn masiv, CATV, DVD-VCR ), sistem electronic de avertizare a incendiilor, restaurant cu specific international, bar de zi in restaurant, cafe-bar, parcare acoperita sau subterana, pazita si incalzita oferita gratuit clientilor hotelului, spalatorie si calcatorie, camera de bagaje, seif.
Camerele dispun de: uscator de par, telefon cu acces international, minibar, televiziune prin cablu, port acces internet, radio - ceas, balcon sau terasa.

Camerele suite dispun suplimentar de: pat matrimonial King Size, Wide Screen TV, DVD - VCR player, cada cu hidromasaj.

Duplex-urile dispun suplimentar de:
cada cu hidromasaj pentru 2 persoane, scara interioara, finisaje exclusive, panorama a intregului oras, coltar extensibil in living, 2 televizoare, 2 telefoane.

Gratuit oferim oaspetilor nostri urmatoarele servicii: apel de trezire automat, asistenta ticketing transport (aerian, feroviar), rezervari bilete la spectacole sau informatii de afaceri in localitate, internet de mare viteza, internet cafe in receptia hotelului, periodice si jurnale nationale si internationale, servicii de secretariat ( tehnoredactare, fotocopiere si transmitere de documente), primirea / transmiterea corespondentei, room service.

Contracost se ofera urmatoarele servicii: curierat, doctor si dentist la cerere, servicii de masaj la cerere, check-out intarziat, transport auto.

Legenda: Dubla A - camera dubla situata in corpul nou; Dubla B - camera dubla situata in corpul vechi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie