Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Domeniul Dambu Morii (Timisu de Jos)


Descriere

Aflat la 7 km de centrul Braovului (destinaie turistica de top a Romaniei), Domeniul Dambu Morii deschide porile catre o oaza de confort i relaxare. Descopera natura i lasa-te furat de peisajul pitoresc al unui col de lume aflat la poalele munilor. Aerul curat i mediul prietenos te vor cuceri cu sigurana.

Localizare
Domeniul Dambu Morii este localizat la 7 km de centrul Brasovului si la cateva minute de traseul ce conduce la Cascada i Canionul 7 scari (reabilitate in vara anului 2015).

Distante
- 160 km de Bucuresti
- 38 km de Sinaia
- 17 km de Predeal
- 7 km de centru Brasov

Puncte de interes
- Brasov si centrul istoric al Brasovului
- Castelul Pelisor si Castelul Peles din Sinaia
- Cascada si Canionul 7 scari

Atu-uri hotel
- apropierea fata de orasul Brasov
- piscina exterioara incalzita

Facilitati
Gama serviciilor de cazare a Domeniului Dambu Morii (31 de camere, 72 de locuri) este completata de un restaurant (140 locuri), o sala de evenimente festive sau corporate (250 de locuri), 2 sali de conferine (cu capacitatea de 90 respectiv 60 de locuri) cu dotari specifice: flip chart, ecran de proiecie, sistem de sonorizare, videoproiector, wi-fi, lumina naturala, consumabile pe toata perioada desfaurarii evenimentelor.
De asemenea, hotelul ofera un restaurant, o piscina exterioara incalzita (01.06-15.09) deschisa intre orele 10:00-20:00 si un loc de joaca pentru copii.

Facilitati copii
- loc de joaca pentru copii (copiii pana in 3 ani au gratuitate oricand, iar cei peste 3 ani au gratuitate in extrasezon, iar in perioada 01.06-31.08 se percepe o taxa)

Camere
Fie ca trecieti pragul in scop de afaceri sau doar pentru recreere, atmosfera calda a camerelor va va induce o stare de bine si un confort total. Inspirate din ideea de puritate si de comuniune a omului cu natura, lemnul masiv al mobilierului, gresia tip cotto i terasele proprii fiecariei camere intaresc legatura cu naturaleea locaiei Domeniul Dambu Morii. Exista un total de 31 de camere.
Tipuri camera
Domeniul Dambu Morii are 21 de camere duble (oferite si in regim single) si 10 camere triple.

Dotari camera
Toate camerele sunt dotate cu minibar, draperii blackout, incalzire in podea, seif, halat de baie, papuci, uscator de par, baie cu cabina de dus, TV plasma, telefon, Wi-Fi, terasa (masa si scaune la cerere), mobilier din lemn masiv.

Altele
Check in: 14:00
Check out: 11:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.