Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Amplasat la 10 min de mers pe jos de centrul vechi al Brasovului, Cedrus Boutique pune la dispozitia oaspetilor sai 6 camere duble matrimoniale si un apartament.

FACILITATI UNITATE
Cedrus Boutique dispune de gradina cu un spatiu de recreere generos.

DESCRIERE CAMERE
Standard matrimoniala: baie cu dus, papuci de casa, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, balcon/terasa, fierbator pentru apa/filtru de cafea, frigider, zona de relaxare.
Economy matrimoniala: baie cu dus, papuci de casa, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, fierbator pentru apa/filtru de cafea, frigider.
Deluxe cu canapea extensibila: baie cu dus, papuci de casa, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, fierbator pentru apa/filtru de cafea, frigider.
Standard matrimoniala cu balcon: baie cu dus, papuci de casa, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, balcon/terasa, fierbator pentru apa/filtru de cafea, frigider.
Deluxe cu canapea si terasa: baie cu dus, papuci de casa, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, balcon/terasa, fierbator pentru apa/filtru de cafea, frigider.
Apartament Deluxe cu chicineta si terasa proprie: baie cu dus, papuci de casa, uscator de par, televiziune prin cablu/satelit, balcon/terasa, fierbator pentru apa/filtru de cafea, bucatarie/chicineta, cuptor cu microunde, frigider, zona de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie