Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:Hotelul Astra dispune si de o amplasare ideala intr-o zona linistita, ferita de agitatia specifica orasului, situat in apropierea zonei comerciale principale a orasului Brasov, la 10 minute de mers cu masina fata de centru, la aproximativ 5 km distanta fata de gara orasului

Facilitati:Camerele si baile au dimensiuni deosebit de generoase si sunt dotate cu moblier nou de buna calitate, TV LCD cu diagonala mare, mini-bar, acces WI-FI gratuit. Parcarea este luminata, monitorizata video si este oferita gratuit clientilor.

Hotelul se remarca prin calitatea atat a spatiilor din imobil, cat si a serviciilor oferite cu deosebita atentie clientilor, la cel mai bun raport calitate-pret din Brasov. De asemenea, la cererea clientului, hotelul poate organiza activitati in aer liber, precum gratare si focuri de tabara in curtea hotelului, intr-un mediu linistit, in vecinatatea padurii.

Restaurant:La parterul cladirii functioneza de un restaurant cu 140 locuri, unde se poate servi micul dejun, dejunul si cina.

Echipamentele de bucatarie, mobilierul din camera, receptie si restaurant, centrala termica si panourile solare, precum si alte dotari, au fost achizitionate prin accesarea fondurilor structural europene, prin Programul Regio.
Personalul unitatii este format din profesionisti in industria ospitalitatii, fiind pregatit sa va ofere servicii la cele mai inalte standarde, pentru un sejur reusit.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.