Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

YANAKIEV CLUB HOTEL


Descriere

Localizare: la 20 metri de ski lift.
Capacitate: 33 camere duble, 6 apartamente 1 dormitor.
Facilitati: hotelul de 5 etaje dispune de piscina interioara, sauna, baie de aburi, jacuzzi, masaj, SPA, restaurant, bar, biliard, sala de jocuri, room service, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, spatiu de depozitare a echipamentelor sportive, seif la receptie (cca 2,5 eur / zi), lift, internet wireless, magazin, biliard, jocuri mecanice, birou de schimb valutar, birou rent-a-car, parcare si garaj (in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie, garajul costa cca 5 eur/masina/zi), 3 sali de conferinte, centru de afaceri, shuttle bus pana la statia de telegondola (contra cost).
Facilitati pentru copii: meniu special, patut pentru infanti (gratuit, la cerere).
Nu este permis accesul cu animale de companie!
Camerele duble (24mp): pat matrimonial sau doua paturi single, balcon, baie cu cada sau dus, uscator de par, mini bar, radio, televizor, telefon, conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu mocheta.
Camerele duble lux (24mp): pat matrimonial sau doua paturi single, balcon, baie cu cada sau dus, uscator de par, mini bar, radio, televizor, telefon, conexiune la internet, incalzire, podeaua este acoperita cu mocheta. Au vedere la partiile de ski.
Apartament 1 dormitor (55mp): pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in living cu usa comunicanta intre cele doua unitati, ceainic electric, TV, telefon, balcon, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada, dus, uscator de par, incalzire, podeaua este acoperita cu mocheta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.