Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: hotelul se afla la 300m fata de ski lift. In anul 2008 a primit premiul de aur pentru cel mai bun hotel de 3* al anului acordat de revista "Tourism & Leisure".
Capacitate: 10 camere duble, 2 apartamente 1 dormitor
Facilitati: hotelul Sokol 3* are 3 etaje si dispune de restaurant, bar, fitness, sauna, jacuzzi, masaj, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie), room service, sala de conferinte, lift, seif la receptie (contra cost, cca 3 eur/zi), conexiune la internet, internet cafe, facilitati pentru persoanele cu disabilitati, birou rent-a-car, depozit echipamente ski.
Facilitati pentru copii: meniu special, beby sitter (la cerere, contra cost), patut pentru infanti (la cerere, contra cost).

Nu este permis accesul cu animale de companie!
Se accepta plata cu cartile de credit.
Camerele duble (18 mp): doua paturi, baie cu dus, uscator de par, televizor, telefon, mini bar, acces internet, incalzire, podeaua este acoperita cu mocheta, vedere catre munti.
Apartament 1 dormitor (36 mp): pat matrimonial si canapea extensibila cu usa intre dormitor si living , seif, TV, telefon, acces internet, mini bar, cu / fara balcon, baie cu dus, uscator de par, incalzire, semineu, podeaua este acoperita cu mocheta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.