Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: hotelul LION este situat la 1000 metri fata de ski lift.
Capacitate: 66 camere duble, 62 duble large, 24 studiouri, 5 apartamente 1 dormitor
Facilitati: hotelul de 6 etaje dispune de piscina interioara, salon de infrumusetare, fitness, sauna, baie de aburi, solar, masaj, jacuzzi, restaurant, bar, restaurant traditional bulgaresc - mehana, internet wireless, lift, seif la receptie (contra cost), room service, magazin, birou de schimb valutar, facilitati pentru persoanele cu disabilitati, depozit echipamente ski, tenis de masa, biliard, sala de conferinta, transport pana la / de la partii, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie).
Facilitati pentru copii: meniu special, piscina pentru copii, patut pentru infanti (la cerere, gratuit).
Se accepta plata cu cartile de credit.
Nu este permis accesul cu animale de companie!
Camerele duble (22 mp): pat matrimonial, mini bar, telefon, televizor, conexiune la internet, baie cu cada sau dus, uscator de par, incalzire, podeaua este acoperita cu mocheta, birou.
Camerele duble LARGE (27 mp): 2 paturi single, mini bar, telefon, televizor, conexiune la internet, baie cu cada sau dus, uscator de par, incalzire, podeaua este acoperita cu mocheta, balcon (la cerere), birou.
Studio (35 mp): pat matrimonial, chitcineta (cuptor cu microunde), TV, telefon, mini bar, conexiune la internet, baie cu cada sau dus, uscator de par, incalzire, podeaua este acoperita cu mocheta, birou.
Apartament 1 dormitor (40mp): pat matrimonial sau 2 paturi, chitcineta, TV, telefon, mini bar, conexiune la internet, baie cu cada sau dus, uscator de par, incalzire, podeaua este acoperita cu mocheta, Birou, usa intermediara intre cele doua unitati.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.