Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: hotelul se afla la 150 metri distanta fata de telegondola.
Capacitate: 74 camere duble, 30 apartamente 1 dormitor
Facilitati: hotelul de 7 etaje Iceberg 4* dispune de piscina interioara, restaurant, bar, biliard, fitness, sauna, jacuzzi, masaj, salon de infrumusetare, room service, centru de prim ajutor, birou de schimb valutar, seif la receptie (contra cost), lift, internet wireless, tenis de masa, biliard, jocuri mecanice, rent a car, depozit echipamente ski si snowboard, parcare (contra cost, in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva / garanta din agentie), doua sali de conferinte, magazin, transport pana la / de la partii. Sunt acceptate cartile de credit. Pentru copii: meniu special, camera de joaca, patut pentru infanti (gratuit, la cerere).
Nu este permis accesul cu animale de companie!
Camerele duble (30 mp): pat matrimonial sau doua paturi single, televizor, telefon, conexiune la internet, incalzire centrala, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la munte.
Camera Dubla Lux (36 mp.): pat matrimonial sau doua paturi single, televizor, mini bar, telefon, conexiune la internet, incalzire centrala, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la munte.
Studio (48 mp): Pat matrimonial, pat single, canapea extensibila, vedere catre partie, Incalzire, televizor, Telefon, Internet, Mini Bar, Podea acoperita cu parchet, Baie dotata cu cada, uscator de par.
Family Room (74 mp): pat matrimonial, usa intermediara intre cele 2 camere, balcon, 1 baie cu cada, uscator de par, incalzire centrala, televizor, telefon, mini bar, conexiune la internet, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la munte.
Family Room Lux (74 mp): paturi single, usa intermediara intre cele 2 camere, balcon, 1 baie cu cada sau dus, uscator de par, incalzire centrala, televizor, telefon, mini bar, conexiune la internet, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la munte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.