Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEALIGHT RESORT HOTEL


Descriere

Hotelul Sealight Resort isi asteapta turistii intr-o locatie deosebita si le ofera acestor tot confortul necesar pentru petrecerea unor vacante unice.Facilitati camere
Acestea sunt dotate cu baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon direct, tv satelit, aer conditionat, minibar, seif electronic.

Facilitati hotel
Restaurant a la carte, snack bar, lobby bar, pool bar, beach bar, restaurant cu specific international si turcesc si meditenaneean, coafor, centru medical, babysitting, seif, internet, serviciu de secretariat pt oameni de afaceri, magazin, curatatorie, spalatorie, parcare, piscina cu sectiune pentru copii, babysitting, mini club, 3 tobogane, 2 piscine descoperite pentru adulti cu sectiune pentru copii, piscina acoperita, plaja este privata cu nisip, umbrelele, saltelele, si sezlongurile sunt gratuit, baie turceasca, sauna, sala de fitness, masaj, Jacuzzi, mini club, tenis de masa, billiard, surfing, canoe, hidrobicicleta, jet ski, sporturi acvatice cu motor, cursuri de diving.

Localizare
Hotelul Sealight Resort este situat la 75 km de Aeroportul din Bodrum si la 5 km de centrul orasului Kusadasi. Hotelul este situat chiar pe malul marii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscină
Localizare pe plajă
Bar
Restaurant
Ideal pentru Familii
Kids club
Minibar gratuit