Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PINE BAY HOLIDAY RESORT


Descriere

Acest complex renovat complet în 2014 este situat în staţiunea Kusadasi din golful Camlimani, oferind o plajă privată și un port de agrement propriu. Are 3 piscine în aer liber, o piscină interioară, un parc acvatic cu 5 tobogane pentru adulți, 2 tobogane pentru copii, un spa mare și 4 piscine pentru copii. Pine Bay oferă, de asemenea, parcare privată gratuită, precum şi şezlonguri gratuite, umbrele de soare şi prosoape în zona de plajă privată.

Localizare
Centrul de congrese din Efes se află la 50 m de proprietate. Accesul WiFi este gratuit în zonele publice ale complexului. Templul lui Artemis se găsește la 9,8 km de proprietate.

Facilitati Hotel
Restaurantul principal tip bufet oferă locuri atât în interior, cât şi în aer liber şi serveşte preparate locale şi internaţionale. Complexul include 9 baruri: Fuaye, Sunset, L'escalier, Aqua, Marina, Yelken, Amphi, barul de plajă, plus cafeneaua Efe, care serveşte ceai, cafea şi gustări pe tot parcursul zilei.Opţiunile de relaxare din cadrul complexului includ o cadă spa. De asemenea, oaspeţii au acces gratuit la hamam, la saună, la baia de aburi şi la centrul de fitness. Oaspeţii mai tineri au la dispoziţie un loc de joacă, un club pentru copii, o cameră cu jucării, un club pentru tineri şi o cameră de îngrijire.În plus, complexul poate organiza nopţi de camping şi activităţi acvatice precum parasailing, windsurfing, gimnastică acvatică şi canotaj. Proprietatea include, de asemenea, 5 terenuri de tenis şi echipamente pentru tenis. Utilizarea hidrobicicletelor şi a facilităţilor de minigolf, minifotbal, tenis de masă, baschet şi volei pe plajă este gratuită.

Facilitati Camere
Pine Bay Holiday oferă servicii de 5 stele şi camere şi bungalouri decorate în culori calde şi dotate cu aer condiţionat. Unităţile de cazare oferă, de asemenea, TV şi balcon privat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.