Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORKA LOTUS BEACH


Descriere

Oferind o plajă privată cu nisip lungă de 700 de metri, cu 2 debarcadere, Sentido Orka Lotus Beach este o proprietate ultra-all-inclusive înconjurată de pini, situată la 1 km de centrul orașului Icmeler. Oferă o piscină în aer liber, cu un parc acvatic și un centru spa mare. Există WiFi gratuit în zonele publice.

Localizare
Sentido Orka Lotus Beach este o proprietate ultra-all-inclusive înconjurată de pini, situată la 1 km de centrul orașului Icmeler.  Aeroportul din Dalaman se află la 104 km.

Facilitati Hotel
Oaspeții pot savura diferite mâncăruri și băuturi la bufetul-restaurant principal, la restaurantele à la carte și la snack barul hotelului. Unele băuturi alcoolice sau nealcoolice locale sunt oferite gratuit la barul din hol. Restaurantele à la carte servesc fructe de mare, fripturi și specialități otomane și italiene.Oaspeții au la dispoziție piscina interioară și terenurile de tenis. Centrul spa include saună, centru de fitness, săli de masaj, cadă cu hidromasaj și hamam. La proprietate pot fi practicate diferite activități, inclusiv biliard, tenis de masă, darts, canotaj, scufundări și sporturi acvatice.

Facilitati Camere
Camerele de la Sentido Orka Lotus Beach au mobilier din lemn și sticlă. Fiecare dintre ele are aer condiționat, balcon și cutie de valori. În fiecare unitate de cazare există minibar și facilități pentru prepararea de ceai/cafea. Minibarurile sunt aprovizionate zilnic cu sticle de apă și cu bere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.