Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest hotel este situat chiar lângă malul mării și are o zonă de plajă privată. Oferă o piscină, acces Wi-Fi gratuit şi camere cu aer condiţionat şi TV prin satelit. Pentru rezervarile efectuate cu reducere Early Booking, hotelul solicita plata integrala a cazarii pana la finalul termenului.

Localizare

Centrul orașului Marmaris este la 3 km de Hotelul Mares. Aeroportul Dalaman se află la 100 km. Parcarea privată este disponibilă gratuit.

Facilitati Hotel

Micul dejun, prânzul şi cina sunt servite în stil bufet la Restaurantul Yunus. Restaurantul Meyhane servește fructe de mare proaspete. Cocktailuri variate sunt servite la Barul Sultan şi la barul de la piscină.

Centrul spa include o baie turcească, saună şi servicii de masaj. Oaspeții Hotelului Mares au la dispoziție tenis de masă, darts și biliard. De asemenea, copiii au la dispoziţie un loc de joacă.

Facilitati Camere

Fiecare cameră la Hotelul Mares include o zonă de relaxare cu o canapea extensibilă. Toate au balcon cu vedere la mare sau la grădină. Dotările standard includ și un seif pentru laptop.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie