Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LETOILE BEACH HOTEL


Descriere

Hotelul Letoile Beach este situat la malul mării în golful Icmeler şi are zonă de plajă privată, piscină în aer liber, saună și baie turcească. De asemenea, hotelul oferă centru de fitness și teren de tenis.

Localizare
Centrul orașului Icmeler, cu numeroase restaurante, baruri și discoteci, se află la câțiva pași. Centrul oraşului Marmaris este la 9 km. Aeroportul Dalaman este la 100 km de hotel.

Facilitati Hotel
Restaurantul principal serveşte micul dejun, prânzul şi cina în stil bufet. Vă puteți bucura de ceai sau cafea cu prăjituri după-amiaza și de supă seara. Hotelul are 3 baruri și un restaurant à la carte. De asemenea, hotelul oferă centru de fitness și teren de tenis.

Facilitati Camere
Camerele de la Letoile sunt decorate elegant şi dotate cu TV cu ecran plat, aer condiționat, minibar și fierbător electric. Toate au vedere la mare, la piscină sau la grădină. Băile private au duș sau cadă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.