Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Avand vedere la frumoasa plajă Akyarlar, Kefaluka Resort oferă o serie de activități de spa si agrement pentru intreaga familie, impreună cu o plajă privată organizată si un parc acvatic.

Kefaluka Resort este situat langă golful Akyarlar, in Turgetreis. Acesta pune la dispoziție o varietate de camere potrivite necesităților de vacanță, fiind frumos amenajate cu mobilier si facilități moderne. Unitățile de cazare oferă vedere frumoasă la Marea Egee, la satul Akyarlar si la Insula Kos.

Copiii se pot distra la parcul acvatic cu tobogane și la piscina cu activități. Oaspeții se pot antrena in centrul de fitness ultramodern sau pot juca o partidă de tenis. De asemenea, oaspeții se pot bucura de activitățile de pe plaja privată a hotelului Kefaluka Resort sau se pot relaxa langă una dintre numeroasele piscine.

Centrul de wellness și spa de la Kefaluka este la dispoziția oaspeților pentru un plus de răsfăț. De asemenea, oaspeții se pot destinde cu un masaj relaxant sau cu un tratament de infrumusețare sau pot profita de cada cu hidromasaj liniștitoare. De asemenea, aceștia iși pot verifica e-mailurile utilizand accesul gratuit la internet wireless. Oaspeții care trebuie să lucreze pot utiliza centrul de afaceri complet echipat de la Kefaluka.

Oaspeții se pot relaxa la bar cu o băutură si pot privi soarele care apune deasupra Mării Egee.

Aeroportul Bodrum este situat la doar 60 km, iar centrul orașului Turgutreis se află la 11 km. Dacă veti călători cu masina, beneficiati de parcare gratuită la Kefaluka Resort.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie