Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND BLUE SKY


Descriere

Având piscină infinită cu vedere la Marea Egee, acest complex de pe malul mării oferă camere cu vedere panoramică la mare. Acesta este situat la 3 km de centrul orașului Kușadasi și oferă acces gratuit la WiFi.

Localizare
Atracțiile din apropiere includ Kirazli, un sat tradițional turc și parcul național Peninsula Dilek, ambele la 30 de minute cu mașina. Aeroportul Izmir Adnan Menderes este situat la 81 km de proprietate.

Facilitati Hotel
Oaspeții pot alege dintre cele 3 restaurante a-la-carte din complex, care servesc o selecție de mâncare proaspătă de mare, gastronomie italiană și bucătărie tradițională otomană.Facilitățile oferite de The Grand Blue Sky variază de la o școală de scufundări, până la terenuri de tenis și hamam. Hotelul organizează nopți tematice, iar o echipă profesionistă de divertisment conduce clubul pentru copii.

Facilitati Camere
Camerele cu aer condiționat de la The Grand Blue Sky International sunt luminoase și spațioase. Toate oferă canale TV prin satelit, băi private cu o cadă, precum și balcoane private.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.