Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN ROCK BEACH


Descriere

Tip masa: ALL INCLUSIVE (mic dejun 07.30-10.00, mic dejun tarziu 10.00-11.00, pranz 12.30-14.00, gustari bar 14.30-16.00, cafea/prajituri/snack bar 17.00-18.00, cina 19.30-21.30, gustari tarzii 22.00-23.00, bauturile de import nu sunt incluse, bauturi racoritoare si alcoolice locale).

Localizare: Golden Rock Beach este situat pe malul Marii Egee, la 3 km de centrul orasului Marmaris, 5 km de Orasul Icmeler si 140 km de aeroportul din Bodrum.

Facilitati hotel: Hotelul ofera o gama larga de facilitati: restaurant principal cu preparate internationale, restaurant a la carte (cu rezervare, gratuit o data pe sejur), baruri si cafenele (la piscina, in lobby), piscina exterioara pentru adulti si piscina exterioara pentru copii, sauna-hamam, sala fitness, parcare, centru business, programe de animatie, spalatorie si curatatorie (cu plata), room service (cu plata), servicii medicale (cu plata), babysitter (cu plata), salon infrumusetare (cu plata), centru shopping.

Facilitati pentru copii: piscina pentru copii, loc de joaca, spectacole pentru copii, personal specializat, cu diverse programe de animatie si educationale.

Dotari camera: toate camerele au balcon, baie, uscator de par, televizor, aer conditionat, mini-bar, telefon.

Plaja: Hotelul este situat pe plaja (prosoape pentru plaja se pot lua de la receptie).

Clasificare oficiala: 5*

Web site: http://www.goldenrockbeach.com/index.php/en.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.