Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FLORA GARDEN EPHESUS HOTEL


Descriere

www.floragardenhotels.com

Hotelul Flora Garden Ephesus Kusadası - All Inclusive este situat la malul mării şi are o plajă cu nisip privată, certificată cu steag albastru şi amenajată cu şezlonguri, umbrele de soare şi prosoape gratuite. Hotelul asigură o piscină interioară şi o piscină în aer liber, un centru de fitness, un teren de tenis şi o saună. De asemenea, oferă un club pentru copii, un loc de joacă şi o piscină pentru copii.

Camerele hotelului Flora Garden Ephesus Kusadası - All Inclusive au podea cu parchet sau mochetă, WiFi gratuit, TV cu ecran plat, aer condiţionat şi minibar. Unele camere se bucură de vedere la mare. Toţi oaspeţii vor primi gratuit un platou cu fructe şi vin. Băuturile răcoritoare din minibar sunt gratuite.

Restaurantul serveşte bufete pentru mic dejun, prânz şi cină. Hotelul oferă servicii all inclusive pentru toate mesele şi băuturi alcoolice şi nealcoolice locale. Oaspeţii pot lua masa la restaurantul à la carte, cu rezervare prealabilă.

Centrul oraşului Kusadası este la 15 km de proprietate, iar oraşul Efes se află la 35 km. Proprietatea este la 40 km de Casa Fecioarei Maria. Aeroportul Izmir Adnan Menderes este la 92 km, iar Aeroportul Milas-Bodrum se află la 112 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Kids club
Transfer dus-întors de la aeroport
Sistem entertainment
SPA
Tenis