Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FANTASIA DELUXE HOTEL KUSADASI


Descriere

Plaja proprie, nisip. Ponton. Bar pe plaja - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Hotelul este format dintr-o cladire cu 8 nivele (70 % din camere au vedere la mare), 3 camere sunt pentru persoanele cu dezabilitati.

Localizare

Hotel Fantasia Deluxe Kusadasi este situat la 65 km de aeroportul orasului Izmir, la 5 km de centrul orasului Kusadasi, la 14 km de orasul antic Efes, pe malul marii.

Facilitati Hotel

Seif, internet wireless, prosop rece de la piscină și, piscină interioară, servicii de fructe de piscina, suc proaspat de portocale la micul dejun, curte de tenis, (lumina zilei), minge de tenis și rachete, tenis de masă , baie turcească, saună, centru de fitness, windsurfing (cu certificat), hidrobiciclete, canoe, volei pe plajă, mini club, club de tineret, animație spectacol, discoteca, scaune pentru bebelusi la restaurant,umbrelă de plajă, prosop de plajă, băuturi Premium, room service, telefon, fax, teren de tenis cu iluminare, jocuri video, servicii de spălătorie, curatatorie, porturi nautice motorizate, ( banana, parasailing, schi nautic, etc ..), club de scufundări și cursuri, doctorul, masaj, coafor, salon de frumusete, biliard.

Facilitati Camere

Aer conditionat centralizat, telefon direct, conexiune la internet (cu plata aproximativ 3 euro/ora sau 35 euro/saptamana ), seif (gratuit), TV satelit, baie cu cada, uscator de par, mocheta, minibar (cu plata),ceai, cafea, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.