Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FANTASIA DELUXE HOTEL KUSADASI


Descriere

www.fantasia.com.tr

LOCALIZARE:
Hotelul este situt in regiunea Yavansu, la 5 km fata de centrul orasului Kusadasi si la 65 km fata de aeroportul din Izmir.

CAZARE:
Hotelul dispune de un numar de 335 camere din care: 271 camere standard, 44 camere triple, 6 camere suite Junior, 8 camere Senior suit, 2 camere Presidential suit. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, dus, uscator de par, sistem central de aer conditionat, telefon direct, telefon in baie, mini bar (cu plata), seif, internet wireless in lobby si in camere,TV prin satelit si canale de muzica, balcon, sistem de incendiu. Sunt 26 camere pentru nefumatori si 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati.

FACILITATI:
Restaurant principal Nostalgia- tip bufet deschis, restaurant Allegro pentru gustari, restaurante A’la Carte: A’la Turca (bucatarie turceasca), restaurant cu specific pescaresc, baruri in cadrul complexului hotelier - Ballade Bar , Bolero Bar , Hula Bar , Blues Bar .
Serviciile medicale, mini barul, baby sittingul, spalatoria, curatatoria, telefonul, faxul, internetul si jocurile la computer, coaforul, centrul comercial sunt cu plata.

SERVICII:
All Inclusive - bufet deschis la micul dejun , pranz si cina, gustari dupa-amiaza si seara, toate bauturile locale alcoolice si non alcoolice, suc natural de fructe la micul dejun si la piscina, restaurante A’la Carte cu rezervare in prealabil. Nu sunt incluse in conceptul All Inclusive: bauturile de import, bauturile premiate, mini barul, room service.

PLAJA:
Plaja este privata, cu umbrelute, sezlonguri, saltele si prosoape de plaja fara plata.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, centru fitness, baie turceasca, sauna, 1 teren de tenis, tenis de masa, sporturile nautice nemotorizate, canoe, hidrobicicleta, volei pe plaja, prosoape umede la piscina, surfing. Sporturile nautice motorizate, nocturna la terenurile de tenis, masajul, lectii de scufundari, jocurile video, biliardul, centrul de infrumusetare sunt cu plata. Se organizeaza program de divertisment in timpul zilei, competitii si programe de animatie seara, club pentru adolescenti, mini club pentru copii cu loc de joaca in timpul zilei si seara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.