Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EUPHORIA AEGEAN RESORT & SPA


Descriere

Hotelul are plaja cu nisip si ponton. Sezlonguri, umbrele de soare, saltele, prosoape de plaja sunt gratuite. Are o piscina exterioara cu sectiune pentru copii, piscina relax, aquapark cu 3 topogane, piscina interioara. Restaurant principal, 4 restaurante a la carte.

Localizare
Hotelul Euphoria Aegean Resort & Spa este situat la 35 km de aeroportul din Izmir, 23 km de Izmir, 38 km de Ozdere, 3 km de situl arheologic Teos si 80 km de Kusadasi.

Facilitati Hotel
Restaurant principal, 4 restaurante a la carte. Hotelul are plaja cu nisip si ponton. Sezlonguri, umbrele de soare, saltele, prosoape de plaja sunt gratuite. Are o piscina exterioara cu sectiune pentru copii, piscina relax, aquapark cu 3 topogane, piscina interioara.

Facilitati Camere
Toate camerele au Tv satelit 32 inch, telefon direct, parchet, minibar, baie cu dus, wc, telefon in baie, aer conditionat centralizat, uscator de par, seif electronic, halat de baie si papuci, canal radio la tv, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.