Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELITE WORLD MARMARIS HOTEL


Descriere

Hotelul Elite World Marmaris are o plajă privată, situată la 40 de metri de clădire. La plajă și la piscină sunt disponibile umbrele de soare, șezlonguri și prosoape gratuite.

Localizare
Hotelul se află la 7 km de centrul orașului Marmaris. Aeroportul Dalaman este situat la 103 km de hotel.

Facilitati Hotel
Serviciul de tip all-inclusive include mic dejun în stil bufet deschis, prânz și cină, gustări și prăjituri. Restaurantul a la carte L'Oliva servește un meniu selectiv din bucătăria internațională. Sunt incluse și băuturi alcoolice locale.La Fit Life, veți găsi saună, hamam, baie de aburi, săli de masaj, sală de sport și coafor. Există o recepție deschisă nonstop. La proprietate aveţi la dispoziţie săli de conferințe, magazine și facilități de spălătorie.

Facilitati Camere
Elegant decorată în stil modern, fiecare cameră oferă vedere la uscat sau la mare. Toate camerele includ TV cu ecran plat și canale prin satelit, cutie de valori, fierbător electric, aer condiționat, minibar și balcon. Baia privată este dotată cu duș și uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.