Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Bodrum, chiar pe malul mării.

Dotări

Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 5 etaje cu 9 lifturi și 420 de camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile mai cuprind și o garderobă și un schimb valutar. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o bibliotecă. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de închiriat mașini, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un medic de la hotel. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost). În spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un fax și un copiator. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 3 săli de conferință.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și încălzire reglabilă la nivel central creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasă. Există dormitoare separate. Paturile pentru copii sunt puse la dispoziție gratuit. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție 5 camere adaptate pentru scaun rulant cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

3 piscine exterioare aduc împrospătare răcoritoare pe timp de arșiță, în zilele mohorâte clienții pot folosi și cele 2 piscine acoperite. În plus există o zonă de scăldat amenajată pentru copii cu 2 bazine cu apă de mică adâncime. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis, boccia și volei de plajă. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aerobic în apă (gratuit). Unitatea de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, yoga și pilates. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună, un hamam, o beauty-farm și hidroterapie, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 6 restaurante, o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare All-Inclusive-Special. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie