Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB RESORT ATLANTIS


Descriere

Alături de ruinele Teosului, acest hotel de lux oferă o piscină în aer liber, o sală de sport, un teren de tenis și activități acvatice. Camerele au balcon și TV prin satelit.

Unitățile luminoase de oaspeți sunt decorate cu culori calde și dotate cu lenjerie albă pe paturi. Toate camerele Club Resort Atlantis sunt spațioase și cu aer condiționat.

Oaspeții Atlantis Club Resort se pot relaxa în saună și baie turcească. Tratamente de masaj sunt, de asemenea, disponibile. Hotelul oferă multe activități acvatice, precum windsurfing, canotaj și scufundări.

Restaurantul Atlantis Club Resort servește preparate din bucătăria locală și internațională în interior sau pe terasă. Restaurantul à la carte Maya Bistro oferă delicatese delicioase la un cost suplimentar. Există multe baruri disponibile, inclusiv un bar cu tematică asiatică și un bar lângă piscină, care oferă băuturi și băuturi răcoritoare.

Seferihisar se află la 7,5 km de stațiune. Serviciile de parcare și valet sunt disponibile la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Localizare pe plajă
Parcare gratuită
Bar
Restaurant
Kids club
Pet friendly
Sistem entertainment
Tenis