Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zornitza Family Estate Relais & Châteaux


Descriere

Descriere & Facilitati

Zornitza Family Estate Relais & Châteaux este situată în inima regiunii Melnik, renumită pentru producția de vin roșu (cu peste 15 vinării la 20 de minute de mers cu mașina), printre podgorii, înconjurată de priveliști uimitoare asupra Munților Pirin și a piramidelor nisipoase Melnik. Proprietatea beneficiază de cea mai sudică locație și se bucură de peste 330 de zile însorite, ceea ce permite o mare diversitate de activități în aer liber și un sezon pe tot parcursul anului.
Zornitza Family Estate Relais & Châteaux se întinde pe 3.000 de acri - cu podgorii proprii, fermă, livezi și plantații de trufe. Oaspeții sunt disponibili pentru 15 camere de cazare mobilate - 6 vile și 9 suite junior.
Restaurant Estivum oferă tot ce este mai bun din terroir într-o atmosferă confortabilă și elegantă, o selecție bogată de vinuri din regiune și din lume, producția proprie de vinuri cu etichetă limitată și produse din propria fermă.
Folosirea apei termale în corpul și sufletul ZOMA SPA contribuie la experiența specială de wellness a oaspeților.
Veniți și bucurați-vă de armonia locului și permiteți-ne să avem grijă de experiența voastră de neuitat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

WiFi gratuit
Piscină
Parcare gratuită
Restaurant
Golf
SPA
Minibar gratuit