Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAINT IVAN RILSKI HOTEL


Descriere

Localizare: complexul se afla la 800 metri distanta fata de schi lift.
Capacitate: 103 camere duble, 20 studio-uri, 72 Apartamente 1 dormitor, 10 Apartamente 2 dormitoare, 4 Maisonette. Camerele DBL si SGL sunt situate in corpul principal cu piscina si restaurantul iar Studiourile si Apartamentele sunt situate intr-un corp aditional situat langa corpul principal.
Facilitati: hotelul St. Ivan Rilski dispune de transport inspre si dinspre partii, restaurant, Meniu Vegetarian, Mehana, bar, pivnita de vinuri, piscina interioara 280C, coafor, salon de frumusete, fitness, sauna, Baie de aburi, masaj, centru SPA, sala de jocuri, biliard, internet cafe, gradinita, room service, centru de acordare a primului ajutor, birou de schimb valutar, seif (contra cost 2,5 Euro pe zi), lift, rent a car, parcare, garaj, sala de conferinte,
Pentru copii: Program de animatie pentru copii, Patut pentru copii (gratuit).
Camerele duble (25 mp): pat matrimonial sau 2 paturi single, baie cu cada sau dus, uscator de par, incalzire centrala, televizor, mini bar, seif, conexiune la internet, telefon, balcon, podeaua este acoperita cu parchet, vedere la munte. Acestea sunt situate in corpul principal.
Studio (30 mp): pat matrimonial si canapea extensibila, kitchineta dotata cu vase si tacamuri, ceainic electric, cafetiera, toaster, plita electrica, cuptor cu microunde, frigider, TV, telefon, acces internet, podeaua este acoperita cu gresie si mocheta, incalzire, balcon, baie cu dus, uscator de par, vedere totala sau partiala la munte sau la partiile de ski. Acestea sunt situate in corpul secundar.
Apartament 1 dormitor (50 mp): pat matrimonial si canapea extensibila cu usa intre cele 2 unitati, kitchineta dotata cu vase si tacamuri, ceainic electric, cafetiera, toaster, plita electrica, cuptor cu microunde, frigider, incalzire, TV, telefon, acces internet, balcon, podeaua este acoperita cu gresie si mocheta, baie cu cada, uscator de par, vedere totala sau partiala la munte sau la partiile de ski. Acestea sunt localizate in corpul secundar.
Apartament 2 dormitoare (55 mp): pat matrimonial si canapea extensibila cu usa intre unitati, kitchineta dotata cu vase si tacamuri, ceainic electric, cafetiera, toaster, plita electrica, cuptor cu microunde, frigider, incalzire, TV, telefon, acces internet, balcon, podeaua este acoperita cu gresie si mocheta, baie cu cada, uscator de par, vedere totala sau partiala la munte sau la partiile de ski. Acestea sunt localizate in corpul secundar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.