Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: hotelul SPA Villa Roka 4*se afla la 800m fata de statia de telegondola. A fost construit in anul 2004 si renovat in anul 2006.
Capacitate: 33 camere duble, 16 camere duble Lux, 12 camere duble Large, 5 studiouri.
Facilitati: o cladire de 4 etaje ce dispune de restaurant, bar, internet cafe, biliard, jocuri mecanice, internet wireless, lift, seif la receptie (contra cost), centru SPA si wellness cu piscina interioara, jacuzzi, masaj, aroma terapie, solar, sauna, baie de aburi, fitness, salon de infrumusetare, cabinet medical, magazin, centru depozitare echipamente ski si snowboard, birou de schimb valutar, facilitati pentru persoanele cu disabilitati, birou rent-a-car, conexiune la internet (contra cost), sala de conferinta, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta / rezerva din agentie). Facilitati pentru copii: program de animatie (contra cost), gradinita (contra cost), baby sitter (la cerere, contra cost), patut pentru copii (gratuit, la cerere), camera de joaca pentru copii.
Se accepta plata cu cartile de credit.
Este permis accesul cu animale de companie (pana la 6 kg, cca 10 eur / zi)!

Camerele duble (22 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, baie cu cada sau dus, uscator de par, mini bar, telefon, televizor, incalzire, acces internet, podeaua este acoperita cu mocheta, vedere catre munte sau partia de ski, cu/fara balcon.
Camerele duble Large (30 mp): pat matrimonial, incalzire, TV, telefon, acces internet, mini bar, baie cu cada sau dus, uscator de par, podeaua este acoperita cu mocheta,vedere catre munte sau partia de ski, cu/fara balcon.
Camera dubla Lux (26 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, baie cu cada sau dus, uscator de par, mini bar, telefon, televizor, incalzire, acces internet, podeaua este acoperita cu mocheta, vedere catre munte sau partia de ski, cu/fara balcon.
Studio (40 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, baie cu cada sau dus, uscator de par, mini bar, telefon, televizor, incalzire, acces internet, podeaua este acoperita cu mocheta, vedere catre munte sau partia de ski, cu/fara balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.