Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PIRIN HEIGHTS APARTMENTS


Descriere

Localizare: este situat la aproximativ 700 de m de telegondola. Anul constructiei 2009.
Capacitate: 8 studiouri, 16 apartamente cu 1 dormitor, 6 apartamente cu 2 dormitoare
Facilitati: 5 etaje, 2 lifturi, conexiune internet WI-FI, se accepta plata cu cardul, parcare (gratuita), garaj (contra-cost), facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, piscina interioara, centru inchiriere sanii, scoala de schi/snowboard, depozit schi/snowboard, patut pentru infanti (gratuit), sauna, inchiriere fier de calcat.
Apartamentul cu 1 dormitor (50 mp) - este dotat cu pat dublu, canapea extensibila, vedere la munte, balcon, parchet, stand uscator rufe, chicineta dotata cu tacamuri si ustensile de bucatarie, cuptor cu microunde, ceainic electric, prajitor de paine, plita electrica, cuptor, aspirator, frigider, masa si fier de calcat, baie cu cabina de dus si uscator de par.
Apartamentul cu 2 dormitoare (70 mp)- este dotat cu pat dublu si 2 paturi single, canapea extensibila, vedere la munte, TV, balcon, parchet, stand uscator rufe, chicineta dotata cu cuptor cu microunde, tacamuri si ustensile de bucatarie, ceainic electric, prajitor de paine, cuptor, aspirator, frigider, masa si fier de calcat, baie cu cabina de dus si uscator de par.
Studiuoul (27 mp) - este dotat cu pat dublu sau 2 paturi single, canapea extensibila, vedere la munte, TV, parchet, stand uscator de rufe, chicineta dotata cu tacamuri si ustensile de bucatarie, ceainic, prajitor de paine, plita electrica, cuptor, aspirator, frigider, masa si fier de calcat, baie cu cabina de dus si uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.