Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK HOTEL GARDENIA


Descriere

Localizare: hotelul GARDENIA este situat la 900 metri fata de ski lift. A fost deschis in anul 2006.
Capacitate: o cladire cu 6 etaje avand 81 camere duble, 7 DBL Large, Apartament 1 dormitor
Facilitati: piscina interioara 27 0C, centru wellness, fitness, sauna, baie de aburi, solar, masaj, jacuzzi, restaurant, bar, restaurant traditional mehana, barbeque, meniu vegetarian, pivnita de vinuri, lift, internet, birou de schimb valutar, room service (07:00 - 02:00), depozit echipamente ski si snowboard, sala de conferinte cu echipament, transport pana la / de la telegondola, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie).
Facilitati pentru copii: meniu pentru copii, piscina pentru copii, gradinita ( 09.00 - 18.00 dintre care 3 ore sunt gratis), babysitter (la cerere, contra cost), patut pentru infanti, camera de joaca pentru copii.
Se accepta plata cu cartile de credit!
Nu este permis accesul cu animale de companie!

Camera dubla economy (19 mp): 2 paturi single, aer conditionat, seif in camera, televizor, telefon, mini bar, baie cu cada sau dus, uscator de par, conexiune la internet, podea acoperita cu mocheta, situata la mansarda.
Camera dubla (30 mp): 2 paturi single, fotoliu extensibil, aer conditionat, seif, masa de calcat, fier de calcat, TV, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada sau dus, uscator de par, stand uscator de rufe, vedere la munte (+/-), podeaua este acoperita cu mocheta.
Camera dubla family (40 mp): pat dublu sau 2 paturi single, canapea extensibila, TV, telefon, mini bar, seif in camera (gratuit), conexiune la internet (wifi), podeaua este acoperita cu mocheta, birou.
Camera dubla lux (50 mp): 2 paturi single, canapea extensibila, aer conditionat, TV, masa de calcat, fier de calcat, seif, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada sau dus, uscator de par, stand uscator de rufe, podeaua este acoperita cu mocheta.
Apartament 1 dormitor (75 mp): pat matrimonial, canapea extensibila, usa intermediara, aer conditionat, seif, TV, masa de calcat, fier de calcat, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu cada sau dus, uscator de par, stand uscator de rufe, podeaua este acoperita de mocheta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.