Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND ROYALE APARTMENT COMPLEX & SPA


Descriere

Localizare: la 600 m fata de gondola. A fost construit in anul 2011.
Capacitate: o cladire de 5 etaje insumand 11 Studiouri, 54 Apartamente 1 dormitor, 15 Apartamente 2 dormitoare
Facilitati: piscina interioara (20-230C, 20m), centru wellness, fitness, sauna (finlandeza si aromatica), baie de aburi, masaj, 1 restaurant, 2 baruri, 2 lifturi, conexiune WiFi, programe de animatie, room service, pivnita de vinuri, biliard, depozit echipamente ski si snowboard, sala de conferinte cu echipament, shuttle bus pana la/de la partii, inchiriere fier de calcat, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate garanta/rezerva din agentie).
Facilitati pentru copii: meniu pentru copii, programe de animatie pentru copii, patut pentru infanti, camera de joaca pentru copii.
Se accepta plata cu cartile de credit!
Este permis accesul cu animale contra cost !

Studio (35 mp): pat matrimonial sau doua paturi, canapea extensibila, kitchinetta, cuptor cu microunde, incalzire centralizata, TV, conexiune la internet, mini bar, baie cu dus, uscator de par, balcon, vedere la munte, podeaua este acoperita cu parchet.
Apartament 1 dormitor (60mp): pat matrimonial sau 2 paturi in dormitor, canapea extensibila in living, kitchinetta, cuptor cu microunde, incalzire centralizata, TV, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu dus, uscator de par, balcon, vedere la munte, podeaua este acoperita cu parchet.
Apartament 2 dormitoare (130 mp): pat matrimonial sau 2 paturi in dormitoare, kitchinetta, cuptor cu microunde, canapea extensibila in living, incalzire centralizata, TV, telefon, conexiune la internet, mini bar, baie cu dus, uscator de par, balcon, vedere la munte, podeaua este acoperita cu parchet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.