Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tusnad


Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii.
Hotelul TUSNAD va sta la dispozitie fie pentru tratament, fie numai pentru relaxare.
Descriere facilitati:
Baza de tratament din cadrul complexului deserveste 900 pacienti/zi. Aici se pot trata afectiuni cardiovasculare (cardiopatie ischemică cronica, sechele dupa infarct miocardic la min. 3 luni dupa externare, hipertensiune arteriala esentiala, valvulopatii forme compensate, arteriopatii periferice, boli venoase cronice, subiecti cu factori de risc pentru bolile cardiovasculare) cat si afectiuni reumatismale, boli ale sistemului nervos (sechele după accident vascular cerebral, nevroză astenica), digestive (gastroduodenita cronica, ulcer gastric si duodenal cronic, afectiuni ale vezicii si căilor biliare, hepatite cronice), endocrine (hipertiroidie, hipotiroidie, boala Basedow), metabolice si de nutritie (diabet zaharat, obezitate), ale rinichiului si cailor urinare (litiaza urinara), respiratorii si boli profesionale (complementar). Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Tusnad, categoria I, in sistem a la carte.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - Copiii pana la 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si fara nici o masa inclusa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.