Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hostelul Sara's Sons este situat pe valea Cernei in statiunea Baile Herculane intr-o zona deosebit de pitoreasca.
Descriere facilitati:
Baza de tratament dispune de cadite de una sau doua persoane pentru bai sulfuroase, aparatura pentru electroterapie, fizioterapie, laseroterapie, aerosoli cu sulf, masajoterapie, piscina interioara si sala de fitness. Baza de tratament este deservita de personal calificat: medic primar balneolog, asistent principal balneolog, maseur, baiesita. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turisti neasigurati iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie. Se asigura acces la bazinele cu apa termala (in sezon).
Servicii masa:
- serviciile de masa se acorda in restaurantul propriu in sistem bonuri valorice.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):copiii 0-7 beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. Peste 7 ani obligatoriu pat suplimentar. - Patul suplimentar = 25% din tariful camerei duble.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Room TV
Bathroom
Shower
Direct connection telephone line
Fitness Centre
Airconditioning
Outdoor Swimming Pool
Children swimming pool
Bar
Minibar
Safety Deposit Box at reception
Health treatments facilities

Locatie