Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Natura


Descriere



Facilitati de cazare:frigider in unitate,living,bucătărie,TV in living,internet (wireless, prin cablu),masaj,terasă,foisor in curte,grătar/barbeque,terasă acoperita,grădină,mini-piscină,livadă,loc amenajat de joacă pentru copii,sală de conferinte,jacuzzi.

Camere:
Parter:
Living (camera de zi) spatios cu o suprafata de 80 mp mobilat si utilat, TV LCD, ideal pentru loc de servit masa, conferinte maxim 20 persoane, loc de dans si petrecere.

Bucatarie cu o suprafata de 25 mp mobilata si utilata pusa gratuit la dispozitia oaspetilor, dotata cu tacamuri, vesela, pahare, cani, carafe de tuica si vin, vase pentru gatit, aragaz, hota, combina frigorifica , cuptor cu microunde, storcator de fructe, sandwichmaker, filtru de cafea, detergent pentru vase , servete, prosoape.

Camera 1: - dubla matrimoniala cu o suprafata de 18 mp, hol cu dulap si oglinda, baie proprie spatioasa, cuier, portbagaj , terasa de 30 mp cu vedere spre padurea de tei .
Camera 2: - dubla matrimoniala cu o suprafata de 18 mp, hol cu dulap oglinda, baie proprie spatioasa , cuier, portbagaj, terasa de 40 mp comuna cu camera 3, cu vedere spre Varful Domogled.
Camera 3: - dubla matrimoniala cu o suprafata de 18 mp, hol cu dulap oglinda, baie proprie spatioasa , cuier, portbagaj , terasa de 40 mp comuna cu camera 3 cu vedere spre Varful Domogled.
Etajul este format din 2 holuri mari si 5 camere matrimoniale.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.