Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AFRODITA


Descriere

Wellness la Afrodita 5 nopti (disponibil cu mic dejun / demipensiune / pensiune completa) check in duminica. Sanatate si tratament balnear minim 7 nopti (disponibil cu mic dejun / demipensiune / pensiune completa) check in duminica sau luni. Sanatate si preventie minim 7 nopti (disponibil cu mic dejun / demipensiune / pensiune completa) check in duminica sau luni.
Hotelul este situat intr-o zona pitoreasca dominata de o liniste deplina dar nu departe de parcuri si magazine. Accesul se face pe un drum asfaltat lung de 1.2 km adiacent strazii principale (Strada Trandafirilor) in imediata apropiere a Complexelor Hoteliere Dacia, Diana si Minerva.
Descriere camere:
Camerele duble economic sunt clasificate la 3* si sunt situate la etajul 9 sau 10, au aceleasi dotari ca si camerele duble standard, mai putin fierbatorul de apa. Camerele duble family dispune de o canapea extensibla.
Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu, mic dejun, pranz si cina bufet suedez sau optional pranzul si cina in restaurantul a la carte (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.