Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palace


Descriere

Localizat in centrul parcului balnear din Baile Govora, hotelul Palace beneficiaza de un ambient linistitor, ce ofera oaspetilor confortul unui sejur deosebit.

Descriere camere:
Hotelul dispune de un total de 132 camere, repartizate astfel: Single: 19 - 12 camere clasificate la 4* si 7 camere clasificate la 3* Duble: 108 - 91 camere clasificate la 4* si 17 camere clasificate la 3* Apartamente: 5 - 3 apartamente clasificate la 4* si 2 apartamente clasificate la 3*. 1 salon business Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, internet, uscator de par,detectoare de fum si incendii.
Descriere facilitati:
Tratament: profil terapeutic - reumatismal, respirator; factori terapeutici naturali: ape minerale clorurosodice sulfuroase, ape clorurosodice iodurate/bromurate; izvoare crenoterapie; indicatii tratament balnear: afectiuni ORL; afectiuni respiratorii; afectiuni ale aparatului locomotor; boli asociate; proceduri de tratament: impachetari cu namol, gimnastica medicala, buvete pentru cura interna. Dispune de: baza tratament, sala fitness, sauna, 1 solar.
Servicii masa:
Se acorda in unitatea restaurantul Palace, clasificat la 4 stele, in sistem fisa cont.
Facilitati copii:
In statiune functioneaza si un sanatoriu pentru copii, cu profil de boli respiratorii si boli reumatice cu sechele compensate cardiace.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - 1 sala de 80 locuri si 1 sala de 40 locuri; 1 salon business

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.