Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Mara si-a deschis pentru prima data usile pentru clienti in anul 1986. A fost gandit pentru a se impune ca cel mai avangardist si grandios hotel din regiunea nordica a tarii, reusind sa isi pastreze renumele.
Drept dovada, personalitatile autohtone si nu numai, i-au calcat si ii calca pragul in continuare. Localizarea centrala, dar in acelasi timp, apropiata fata de gara, respectiv 1 km,
iar fata de aeroportul International Baia Mare, 11 km, la care se adauga calitatea serviciilor de 3***, transforma Hotel Mara in aGazda Confortului Dumneavoastra.


Hotelul Mara reprezinta locul ideal pentru activitati de agrement, oferind un cadru relaxant, confortabil si romantic. Hotelul ofera 100 de camere: duble / twin, Junior Suite si Apartamente.
Camerele spatioase sunt dotate cu paturi twin si paturi duble, dressing, aer conditionat, minibar, ,TV prin cablu si acces Wi-Fi gratuit.
Pentru ca suntem atenti la nevoile clientilor nostri, sejurul dumneavostra va fi intregit de un restaurant, un bar, o terasa de vara si propria parcare monitorizata.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.