Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKALIA SUITE HOTEL & SPA


Descriere

Hotelul Akalia Suite Hotel & Spa se află la aproximativ 900 de metri de o plajă de nisip și pietriș. Pe plajă sunt disponibile umbrele de soare și șezlonguri, la un cost suplimentar. Cel mai apropiat oraș este Side (Manavgat, la aproximativ 5 km).

Localizare

Cel mai apropiat oraș este Side (Manavgat, la aproximativ 5 km). Puteți găsi un magazin alimentar și alte facilități de cumpărături la aproximativ 5 km.

Facilitati Hotel

Renovat parțial în 2015, hotelul fermecător cu 4 etaje are 54 de camere. Oferă oaspeților săi o recepție deschisă nonstop (check-in de la ora 14:00, check-out până la ora 12:00), un hol, un lift și aer condiționat. Oaspeții hotelului pot folosi WiFi, la un cost suplimentar. Curățarea camerelor este gratuită. Serviciul de spălătorie și serviciul medical sunt disponibile la un cost suplimentar.

Piscină:
În zona exterioară a hotelului veți găsi o piscină cu apă dulce și o piscină separată pentru copii. Aici sunt disponibile șezlonguri și umbrele de soare contra cost. Băuturile răcoritoare pot fi consumate direct la barul de la piscină (deschis între orele 12:00 - 19:00).

Sport și agrement:
Sport și divertisment: Tenis de masă (acolo unde este cazul, contra cost) și volei pe plajă. Hamam disponibil contra cost. Supravegherea copiilor: miniclub. Sală de jocuri.

Facilitati Camere

Podea cu gresie, chicinetă, ceainic (gratuit), internet (contra cost), seif (contra cost) și TV cu ecran plat cu canale prin satelit, precum și aer condiționat reglabil individual (contra cost). Baie cu duș. Prosoapele se schimbă de 2 ori pe săptămână.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.