Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: in zona centrala, la 150 m de plaja. Hotelul Dobrudja este cel mai inalt hotel din statiune (17 etaje) si este fara indoiala unul dintre simbolurile litoralului bulgaresc.
Camere: 286 camere duble si apartamente cu 1 si 2 dormitoare. Camerele dispun de TV-satelit, telefon, minibar, baie cu cada (o parte din ele au aer conditionat si balcon). Posibilitati de cazare pentru persoane cu dizabilitati.
Facilitati: restaurant principal, estaurant panoramic "Ciel Bleu", cafe-bar "Panorama", lobby bar, internet cafe, centru SPA medical, sala de fitness, piscina interioara si exterioara cu sectiune pentru copii, magazine, centru de prim ajutor, seif (contra cost), minibar (contra cost), garaj subteran (contra cost), servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar.
Animale de companie: Sunt accepate contra cost, cu informare in prealabil. Tarif 20 BGN/zi - se achita la receptie.
Albena este singura statiune din Bulgaria care dispune de un centru de hemodializa - parte a centrului de balneologie "Medica Albena".
Posibilitatea practicarii turismului de congrese face din hotel un loc preferat pentru desfasurarea multor evenimente interesante. Locaţia sa centrala in complex este incă una dintre facilitatile atragatoare pentru toti oaspetii.
Hotelul este dotat cu centru de congrese, 2 sali de conferinta de 250 si respectiv 30 locuri.
- Sala "Atlantic" dispune de 250 de locuri cu diferite posibilitati de amenajare, sonorizare, cabine de interpretare simultana în 5 limbi, ecran mare, aer conditionat, fara lumina de zi, 2 intrari.
- Sala "Pacific" - sala de consiliu cu 30 de locuri organizate în jurul unei mese ovale stationara, cabine de interpretarea simultana în 2 limbi, sonorizare, aer conditionat, 2 intrari, ecran
- "Sala Roşie" - 110 locuri, cu diferite posibilitati de amenajare.
Sport si divertisment: excursii, sporturi acvatice, volei pe plaja, tenis de cort, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, tenis de masa, fitness, biliard, inchirieri biciclete, plimbari cu trasura, Luna Park.
Conditii parcare - sezon 2018: Masinile se pot parca in zonele dedicate (verde - 20BGN/24h, albastra - 10BGN/24h, portocalie - 5BGN/24h, galbena - gratuita). Primele 30 min sunt gratuite. Taxa pentru parcarea se achita in statiunea Albena.


INFO: incepand cu iulie 2017 si pana la final de sezon, piscina interioara a hotelului este inchisa pentru renovari!

Nota: Dimensiunile si designul camerelor poate varia, prin urmare nu se poate garanta cazarea in camerele din imagini. Hotelul isi rezerva dreptul de a schimba politica serviciilor oferite (contra cost / gratuite). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepanta poate aparea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.