Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la 8 km de centrul orasului Alba Iulia, modernul Hotel Astoria ofera camere spatioase, cu un balcon si acces gratuit la internet. Acesta dispune de un restaurant si gradini amenajate cu iazuri.
Toate camerele sunt izolate fonic, au aer conditionat si mocheta si includ o baie proprie moderna cu uscator de par. De asemenea, toate camerele sunt decorate elegant si dispun de TV cu ecran plat cu receptie prin cablu si o zona de relaxare.
In fiecare dimineata, oaspetii pot servi un mic dejun consistent. Restaurantul a la carte de la Astoria serveste preparate traditionale romanesti, precum si mancaruri internationale, in timp ce barul ofera o varietate larga de bauturi.
Hotelul Astoria este la doar 1 kilometru de malurile pitorescului rau Mures, iar Aeroportul International din Sibiu se afla la o ora cu masina de hotel. Hotelul dispune de parcare gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.