Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Carolina Heritage


Descriere

Carolina Heritage, proaspat inaugurat, in 2022, este hotelul de 3 stele care te asteapta in inima cetatii Alba Carolina.
Construit intr-un stil modern, cu insertii decorative vintage si cu mult pret pus pe pastrarea elementelor istorice de arhitectura, hotelul respira eleganta, indeamna la clipe de ragaz si experiente atemporale.
Iar pentru ca experienta senzoriala sa fie una completa, hotelul pune la dispozitia turistilor o cram de 60 de locuri, un spa cu jacuzzi si o saun uscata. Pe terasa exterioar, unde ritmul vietii dintre zidurile cetatii Alba Carolina se desfasoara sub priviri, se poate savura in liniste o ceasca de cafea sau de ceai, dis-de-dimineata, in miezul zilei sau la lasarea serii.
La doar 100 m distanta de parcul Custozza, monument ridicat in 1906, Carolina Heritage se inalta ca o bijuterie si-si gaseste locul binemeritat printre multele splendori arhitecturale ale cetatii. Intreaga cladire este ea Insasi infuzata cu istoria pe care o povestesc zidurile si monumentele din cetate si din oras.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.