Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EPOQUE HOTEL RELAIS & CHATEAUX


Descriere

Cu motto-ul “Retreat in the heart of the city”, Epoque inseamna o experienta memorabila pentru calatorii de business sau de leisure. Ascuns intr-o oaza de seninatate chiar in inima Bucurestiului, Epoque reuneste toate atributele unui sejur de luxe: spatii de cazare ample, exclusive de tip apartament, cu zona de dormitory si living separate, un restaurant de fine dining, un SPA ultramodern si un Centru premium de Evenimente si Conferinte.

Situat central în apropiere de Parcul Central Cișmigiu, departe de bulevardele agitate din București, Epoque este un hotel de tip boutique decorat elegant și cu stil și oferă camere spațioase cu aer condiționat, precum și parcare gratuită și acces gratuit la internet WiFi în toate zonele.

Oaspeții de la Epoque beneficiază de acces gratuit la un centru spa cu saună finlandeză, saună umedă, cadă cu hidromasaj, piscină interioară și centru de fitness. De asemenea, sunt disponibile diverse masaje, la un cost suplimentar.

Unitățile de cazare sunt amenajate în culori neutre și cu elemente de design atent alese, inspirate de stilul arhitectural neo-românesc, iar unele au balcon francez și vedere la grădină.

Se oferă meniu de perne, iar baia privată include articole de toaletă de lux. Fiecare cameră are un birou bine luminat, precum și o zonă de living confortabilă, dotată cu o canapea cu multă umplutură, iar toate suitele au 2 televizoare cu ecran plat.

Oaspeții pot încerca rafinatul restaurant L'atelier - l'art culinaire, cu bucătărie franceză haute cuisine cu influențe moderne. De asemenea, este disponibilă și o varietate de mâncăruri vegetariene. În plus, oaspeții pot savura un aperitiv în grădina de iarnă. Micul dejun este servit à la carte.

Hotelul Epoque se află la mai puțin de 1 km de Palatul Parlamentului, de Opera Națională Română și de Muzeul Național de Artă. De asemenea, se află în imediata apropiere a cartierului bancar și de afaceri din București. Stația de metrou Izvor este la aproximativ 5 minute de mers pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie