Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EMIRATES reia zborurile internaționale


Emirates reia zborurile pentru pasageri în 29 de orașe și tranzitele prin hub-ul său din Dubai.

Mai multe zboruri pentru pasageri vor fi disponibile începând cu 15 iunie între Dubai și 16 orașe: Bahrain, Manchester, Zurich, Viena, Amsterdam, Copenhaga, Dublin, New York JFK, Seul, Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Taipei, Hong Kong, Perth și Brisbane.

Pasagerii care călătoresc între Asia Pacific, Europa și America, se pot conecta în siguranță și eficient prin Dubai. Restricțiile de călătorie, însă, rămân în vigoare în majoritatea destinațiilor.

După anunțul Guvernului federal din Emiratele Unite de a ridica restricțiile privind serviciile pentru pasagerii în tranzit, Emirates, din 15 iunie, va relua serviciile pentru pasageri în 16 orașe, la bordul aeronavei sale Boeing 777-300ER. Dacă restricțiile de călătorie rămân în vigoare în majoritatea țărilor, clienților li se recomandă să verifice cerințele de intrare și ieșire înainte de călătorii.

Zborurile către următoarele orașe vor fi disponibile pentru rezervare prin agenții de turism: Bahrain, Manchester, Zurich, Viena, Amsterdam, Copenhaga, Dublin, New York JFK, Seul, Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Taipei, Hong Kong , Perth și Brisbane.

În plus, începând cu 8 iunie Emiratele vor oferi zboruri din Karachi, Lahore și Islamabad pentru călătorii din Pakistan care doresc să se conecteze în continuare la alte destinații din Emiratele Arabe Unite.

Cu acest ultim anunț, Emirates va oferi zboruri pentru pasageri pe baza programului operațiunilor sale de cargo programate din Dubai în 29 de orașe, inclusiv zboruri existente către Londra Heathrow, Frankfurt, Paris, Milano, Madrid, Chicago, Toronto, Sydney, Melbourne și Manila (din 11 iunie).

Clienții pot rezerva zboruri între destinațiile din Asia-Pacific și Europa sau America, cu o conexiune convenabilă în Dubai, atât timp cât îndeplinesc cerințele de intrare și ieșire din țara lor de destinație.

Colaborând îndeaproape cu autoritățile din Emiratele Arabe Unite, Emirates continuă să adopte o abordare ponderată și în etape pentru reluarea zborurilor și reconstruirea conexiunilor între Dubai și restul lumii.

Emirates stabilește un standard de siguranță lider în industrie

Check-in

Emirates a introdus truse de igienă gratuite pentru fiecare pasager la check-in pe Aeroportul Internațional din Dubai și pe zborurile către Dubai. Aceste truse includ măști, mănuși, șervețele antibacteriene și produse igienizante pentru mâini. Seturile de igienă completează o serie de măsuri suplimentare introduse deja pentru a menține clienții în siguranță.

Mănușile și măștile sunt obligatorii pentru toți clienții și angajații de la aeroportul din Dubai, în timp ce numai măștile sunt obligatorii pentru zborurile Emirates. La sosirea la aeroport, scanerele termice din diferite zone monitorizează temperatura tuturor pasagerilor și angajaților. Indicatori de distanțare fizică au fost așezați pe sol și în zonele de așteptare pentru a ajuta călătorii să mențină distanța necesară la check-in, vamă, îmbarcare și transfer.

Echipa aeroportului a instalat, de asemenea, bariere de protecție la fiecare ghișeu de check-in și contor de imigrare pentru a oferi o asigurare suplimentară de siguranță pasagerilor și angajaților în timpul interacțiunii de la ghișeu.

Tranzit

Clienții care călătoresc prin Aeroportul Internațional Dubai și se transferă pe un alt zbor, vor trece prin screening termic la debarcare. De asemenea, au fost instalate birouri de transfer la aeroport, cu bariere de protecție ca măsură de precauție. Personalul aeroportului, îmbrăcat în echipament de protecție personală (PPE) va direcționa clienții la o distanță sigură pentru asistență suplimentară. Clienților li se va oferi un kit suplimentar de igienă la poartă înainte de a urca în zborul de conectare.

Îmbarcare

Secvența de îmbarcare a fost eșalonată în etape și pasagerii se îmbarcă rând pe rând, de la ultimul rând până la primul, în număr mic. Zona de așteptare a fost modificată și pentru a asigura tuturor clienților distanțare socială. Agenții de îmbarcare Emirates, îmbrăcați în echipament de protecție personală (PPE), vor facilita secvența de îmbarcare. Porțile de îmbarcare sunt curățate și dezinfectate după îmbarcarea în fiecare zbor.

La bord

Tot echipajul de cabină de la bord va fi complet echipat în PPE. Pentru a menține cele mai înalte standarde de securitate și igienă, Emirates a adăugat un asistent de serviciu în cabină (CSA) complimentary, pe zboruri de peste 1,5 ore. CSA vor asigura curățarea toaletelor la intervale dese, la fiecare 45 de minute. Fiecare toaletă a fost echipată cu lichid de igienizare și instrucțiuni de spălare a mâinilor.

Pentru a reduce la minimum riscul de infecție prin atingere, reviste și materiale de citit tipărite nu vor fi disponibile în acest timp. În clasele premium, vor fi furnizate pasagerilor meniuri de unică folosință și liste de vinuri. Articolele de confort precum saltele, perne, pături, căști și jucării vor fi sigilate igienic. Emirates își va relua serviciul cu mese calde, folosind tacâmuri și veselă de înaltă calitate, sterilizate înainte de fiecare utilizare.

Bagajele pentru cabină trebuie să fie înregistrate, iar clienții pot aduce la bord articole esențiale, cum ar fi un laptop, geantă, servietă sau articole pentru copii. Clienților le este amintit să aducă pixuri pentru a completa formularele de declarație de sănătate necesare pentru anumite destinații.

Cabinele moderne ale aeronavelor Emirates au fost echipate cu filtre de aer HEPA avansate, care elimină 99,97% din viruși și elimină praful, alergenii și germenii din aerul cabinei pentru un mediu mai sănătos și mai sigur la bord. După călătoria sa și aterizarea în Dubai, fiecare aeronavă va trece prin procese îmbunătățite de curățare și dezinfectare pentru a asigura siguranța și igienizarea corespunzătoare.

Echipajul Emirates

Pentru a-și proteja angajații, echipajele de zbor și cabină ale Emirates au la dispoziție mașini pentru transport dela/la domiciliu la începutul și sfârșitul programului. Echipajul care operează face check-in-ul pentru zborurile lor într-o instalație dedicată de către aeroport echipajului, înainte de a fi transportat la aeronavă. Layover-erele din orașele de destinație au fost reduse acolo unde este posibil și pe zborurile cu cursă lungă, unde sunt necesare layover-e, echipajul este cazat în camere individuale la hoteluri. La întoarcerea în Dubai, unde se află bazele tuturor echipajelor de cabină ale companiei Emirates, testele COVID-19 sunt efectuate pentru tot echipajul. Fiecare membru al echipajului intră în carantină de 14 zile la domiciliu după fiecare zbor, cu excepția cazului în care sunt de serviciu.

Contactează un consultant pentru emiterea unui bilet de avion la depticketing@gotravel.ro