Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FILOXENIA HOTEL

de la
1498 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.05.2024 - 06.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Aflat in frumoasa statiune Tsilivi, hotelul Filoxenia emana un aer modern, si ofera turistilor o atmosfera de vis, intregita de imaginea resortului care se reflecta in apa imensei piscini exterioare.Facilitati camere
Toate cele 100 de apartamente si studiouri au in doatare aer conditionat, telefon cu linie directa, seif (contra cost), chicineta echipata complet.

Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber hotelul pune la dispozitia turistilor mini fotbal, sala de recreere ce include biliard, playstation si jocuri.

Facilitati hotel
Filoxenia pune la dispozitia turistilor doua piscine exterioare si o piscina pentru copii, un snack bar, cocktail bar , TV lounge, mini market si loc de joaca pentru copii, rent-a-car, masaj si reflexoterapie, calarie si coafor.

Localizare
Hotel Filoxenia este la doar 4 km de centrul oraşului Zakynthos, situat intr-unul din mediul rural mai puţin aglomerat la doar cateva minute de cea mai apropiata plaja si de centrul aglomerat al Tsilivi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.