Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Parque Vacacional Eden

de la
1601  1455 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.06.2024 - 17.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare
Parque Vacacional Eden este localizat intr-o zona linistita din Puerto de la Cruz.

Facilitati hotel
Hotelul este format din studiouri si apartamente spatioase, detine 12.000 m de gradini, 4 piscine (printre care una pentru nudisti si una pentru copii), masaj, sauna, acces internet contra cost,
Exista, de asemenea, un autobuz (gratuit) catre centrul orasului Puerto de la Cruz cu exceptia zilelor de sambata dupa amiaza si duminica.

Tipuri de camere
-> Studio
-> Studio Superior
-> Apartament
-> Apartament combinat cu studio

Dotari camere
Studiourile sunt situate in cladirea Eden Esplanade si sunt formate dintr-o singura camera (dormitor si living) cu 2 paturi single, chicineta (cuptor), seif (contra cost), TV satelit, baie cu wc, balcon. Uscator de par si fier de calcat sunt disponibile la cerere la receptie.
Studiourile superior au aceleasi dotari ca cele standard, sunt renovate si au dimensiuni mai mari si sunt localizate in cladirea Eden Luz.
Apartamentele au aceleasi facilitati ca si studiourile superior insa sunt formate dintr-un living cu sofa bed si TV satelit cu ecran plat, seif (contra cost), telefon cu linie directa si un dormitor separat cu paturi twin plus o baie cu dus si wc, chicineta si balcon. Toate apartamentele au fost renovate recent.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.