Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GF ISABEL


Descriere

Complex hotelier este situat in statiunea Costa Adeje, la doar 600 de metri de plaja Playa De Fanabe din Tenerife. Hotelul are oferta speciala pentru LUNA DE MIERE: Reducere + sampani si fructe in camera in ziua sosirii. Turistii trebuie sa prezinte la check-in certificatul de casatorie. Hotelul ofera reduceri speciale seniorilor + 60.Daca numai una din persoane are 60 ani, pretul pentru insotitor se recalculaeaza la agentul de turism.

Localizare:

Aeroportul International Reina Sofia se afla la doar 13 km de hotel, iar la 3 km distanta turistii se pot relaxa la parcul acvatic Aqualand.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele: un restaurant principal, 4 baruri, 5 apartamente adaptate special pentru persoanele cu mobilitate redusa, 2 piscine, teren de tenis, teren volei pe plaja, salon de infrumusetare, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, mini-club pentru copii intre 4 si 12 ani, centru spa, sala de fitness.

Facilitati camere:

Unitatile de cazare sunt prevazute cu aer conditionat, televizor, seif si telefon si bucatarie complet echipata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.