Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEST SEMIRAMIS


Descriere

Hotelul este situat in linistita zona La Paz la doar 1,5 km de Puerto de la Cruz si de complexul Lago Martianez.Localizare
Hotelul Best Semiramis este o unitate de cazare confortabilă, de cinci stele, situată în zona rezidențială liniștită "La Paz", in Puerto de la Cruz si are vedere la Oceanul Atlantic. Hotelul se afla la 1,5 km de Puerto de la Cruz și complexul de agrement "Lago Martianez" si la aproximativ 12 minute de mers pe jos față de plajă. Centrul oraşului Puerto de la Cruz se află la 10 minute de Semiramis, iar aeroportul Tenerife Norte este la 1 oră de mers cu maşina (aproximativ 26 km). la doar 100 m de hotel exista un restaurant (Pizzeria Europa) si un café-bar (Bar City). Cele mai populare atracții sunt urmatoarele: Botanical Gardens (500 m), Martianez Shopping Centre (800 m), Puerto de la Cruz Casino (900 m), Taoro Park (1,6 km), San Felipe Castle si Pueblo Chico Park (2,3 km), La Villa Shopping Centre (2,5 km), Playa Jardin Beach (2,6 km), Loro Park (3,1 km), Montaña de los Frailes Park (3,8 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.