Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SULTAN GARDENS RESORT

de la
1459  1458 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.12.2024 - 14.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest complex de 5 stele oferă plajă privată cu nisip și pontoane deasupra apei din Golful Rechinilor. Are 5 piscine cu apă dulce, mărginite de palmieri, cu vedere directă la insula Tiran. Una dintre piscine este doar pentru adulți și oferă jacuzzi în aer liber și swim-up bar. Sultan Gardens Resorts include 5 restaurante, care oferă paste de casă, bucătărie cajun şi bucătărie deschisă, precum şi restaurantul indian House Of Spice. De asemenea, complexul are o cafenea deschisă non-stop, cu gelaterie şi lounge bar cu 2 ecrane mari. La barul Shallal puteți savura sucuri proaspete şi gustări în fiecare zi. Oaspeții își pot programa tratamente de masaj la centrul spa de la Sultan sau se pot relaxa pe un șezlong din lemn lângă piscină. Copiii se pot distra pe tobogane sau pe terenul de joacă și se pot bucura de activități la clubul copiilor. Sultan Gardens este la 6 km de Piața Soho și la 8 km de Golful Naama. Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh se află la 6 km de complex.

Localizare

Sultan Gardens este la 6 km de Piața Soho și la 8 km de Golful Naama. Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh se află la 6 km de complex. Serviciul de transfer este disponibil la un cost suplimentar.

 

Facilitati Hotel

Acest complex de 5 stele oferă plajă privată cu nisip și pontoane deasupra apei din Golful Rechinilor. Are 5 piscine cu apă dulce, mărginite de palmieri, cu vedere directă la insula Tiran. Una dintre piscine este doar pentru adulți și oferă jacuzzi în aer liber și swim-up bar.

Sultan Gardens Resorts include 5 restaurante, care oferă paste de casă, bucătărie cajun şi bucătărie deschisă, precum şi restaurantul indian House Of Spice.

De asemenea, complexul are o cafenea deschisă non-stop, cu gelaterie şi lounge bar cu 2 ecrane mari. La barul Shallal puteți savura sucuri proaspete şi gustări în fiecare zi.

Oaspeții își pot programa tratamente de masaj la centrul spa de la Sultan sau se pot relaxa pe un șezlong din lemn lângă piscină. Copiii se pot distra pe tobogane sau pe terenul de joacă și se pot bucura de activități la clubul copiilor.

 

 

Facilitati Camere

Camerele de la Sultan Gardens oferă aer condiționat şi decor în culori deschise, cu mobilier din lemn. Fiecare cameră include TV prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie