Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sharm Waterfalls (ex Hilton Waterfalls)


Descriere

Acest hotel de 5 stele este situat in oraul Sharm El Sheikh i pune la dispoziie 7 piscine, un centru de scufundari, o plaja privata i un debarcader privat.
Camerele au balcon privat cu vedere la Marea Roie sau la gradini.
Hilton Sharm Waterfalls Resort ofera programe de animaie in fiecare zi, cursuri de dans i un club de sanatate cu sala de gimnastica. Turistii au la dispoziie un teren de tenis i o varietate de sporturi nautice, printre care snorkelling i schi nautic.
Hotelul ofera un centru spa modern cu tratamente de infrumuseare. Printre facilitati se enumera sauna, piscinele pentru copii sau clubul copiilor.
Hilton Sharm Waterfalls pune la dispoziia turistilor 4 restaurante, printre care Paradise Reef, care ofera vedere la piscina principala i servete preparate tradiionale arabe, sau Verdi Bistro, care servete mancaruri din bucataria italieneasca contemporana.
Hotelul se afla la 25 de minute de mers cu maina de Aeroportul Internaional Sharm el Sheikh i la numai 6,4 km de centrul oraului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.