Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE DIAMOND BEACH

de la
2781  2198 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 08.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere
Cu gradini deosebite si o plaja privata, Sunrise Select Diamond Beach ofera oaspetilor sai tot ce este nevoie pentru ca acestia sa aiba o vacanta de neuitat la malul Marii Rosii.
Localizare
Hotelul se afla la 21 de km de centrul orasului Sharm El Sheikh si la 21 de km de aeroportul international cu acelasi nume.
Facilitati hotel
Hotelul este dotat cu piscina, centru spa, sala de fitness, terenuri de sport si o varietate de baruri si restaurante, dar si loc de joaca pentru copii. Clientii se pot bucura de room service non stop si au acces la Wi-Fi. Totodata, se organizeaza spectacole si au loc activitati recreative in care se pot implica oaspetii hotelului. Oaspetii pot practica snorkeling.
Dotari camere
Camerele pot avea vedere la mare, la piscina sau la gradina si sunt dotate cu terasa sau balcon. In fiecare camera se gasesc uscator de par, minibar, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, TV, seif, telefon, fier si masa de calcat (la cerere), spatiu de depozitare a bagajelor. Accesul la Wi-Fi este gratuit.
Site
https://www.sunrise-resorts.com/Home/SHARM_EL_SHEIKH/SUNRISE_Select_Diamond_Beach_Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.