Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sultan Gardens Resort


Descriere

Important hotel notification!

Renovation Announcement:
In continuation of the scheduled rejuvenation actions at our beautiful resort, please be informed that:
-a new renovation work will take place as of April 01st, 22 and lasts for six months in lobby area.
- During the work period a secondary reception area will be set for guest service.
-The hotel shopping arcade and Al Dar Coffee Shop will not be available as well alternatively the Lords Inn lounge located at the first floor of the main building will be available 24hrs,
-the rest of the hotel facilities will not be affected and all services will be normally provided per the booked arrangement.
-Weve also added to the scope of work the revamping of Linah restaurant (The ground level of the main restaurant) along with its terrace, while Dana restaurant (the upper level of the main restaurant) will be fully operating during the project duration.
-In additional to the quite heated pool in front of work area, while other two heated pools are in operation (one for children, and one for adults Noth 38).



Acest complex de 5 stele Sultan Gardens Resort este unul dintre cele mai bune hoteluri din jurul Marii Rosii. Multiplu premiat, certificat ecologic si situat strategic in Golful rechinilor, intre aeroportul international Sharm El-Sheikh si centrul orasului, hotelul se mandreste cu 220 de metri de plaja privata cu nisip si o latime de frumoase formatiuni de corali cu o vedere de neegalat asupra uimitoarei insule Tiran.
Are 5 piscine cu apa dulce, marginite de palmieri, cu vedere directa la insula Tiran. Una dintre piscine este doar pentru adulti si ofera jacuzzi in aer liber si swim-up bar. Sultan Gardens Resorts include 5 restaurante cu mancare diversificata locala si internationala.Turistii se vor bucura, de asemenea de mancarea servita la una dintre piscinele sau barurile de pe plaja sau pot alege serviciului de room service 24 de ore pe zi, oferind o selectie de meniu captivant.
De asemenea, complexul are o cafenea deschisa non-stop cu gelaterie i lounge bar. La barul Shallal puteti savura sucuri proaspete i gustari in fiecare zi.
Turistii isi pot programa tratamente de masaj la centrul spa de la Sultan sau se pot relaxa pe un sezlong din lemn langa piscina. Copiii se pot distra pe tobogane sau pe terenul de joaca si se pot bucura de activitati la clubul copiilor. Camerele de la Sultan Gardens ofera aer conditionat i decor in culori deschise, cu mobilier din lemn. Fiecare camera include TV prin satelit.
Plaja privata frumoasa a hotelului Sultan Gardens Resort ofera tot ce ar putea cere un turist iubitor de plaja. Plaja este inconjurata de o intindere impresionanta de recif de corali perfecta pentru snorkeleri si scufandri.
Sultan Gardens este la 6 km de Piata Soho si la 8 km de Golful Naama. Aeroportul International Sharm el-Sheikh se afla la 6 km de complex.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.